Acasă Actualitate 34 de ani de la Revoluția din 1989. Eroii comemorați la Slatina

34 de ani de la Revoluția din 1989. Eroii comemorați la Slatina

79

Azi, 22 decembrie 2023, se împlinesc 34 de ani de la Revoluţia din 1989. Cu ocazia Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății, sunt comemoraţi eroii martiri la Troița Eroilor Revoluției amplasată în fața platoului Casei de Cultură a Tineretului.

„Astăzi am avut onoarea să particip la ceremonia de depunere de coroane cu ocazia Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății. Un moment de comemorare și recunoștință pentru cei care și-au sacrificat viețile pentru libertatea și demnitatea țării noastre. Să păstrăm vie amintirea lor și să ne angajăm în continuare pentru valorile pe care le-au susținut eroii noștri”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.

La eveniment au participat prefectul de Olt, Mario De Mezzo, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, Emil Moț, primarul municipiului Slatina, Florin Barbu, ministru al Agriculturii, deputatul PSD Emil Albotă, deputatul PNL Gigel Știrbu, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, vicepreședinți ai CJ Olt, Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, viceprimari ai Slatinei, și reprezentanţi ai M.A.I și MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.