Acasă Actualitate Moș Crăciun, „reținut” de polițiștii olteni

Moș Crăciun, „reținut” de polițiștii olteni

202

Moș Crăciun, „reținut” la sediul IJP Olt în această săptămână. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt, mesageri ai Moșului, au împachetat cu drag cadouri, constând în dulciuri și produse alimentare pentru mai mulți copii, dar și familiilor acestora, precum și pentru colindătorii care le trec pragul.

„Și în acest an, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au onorat o misiune de suflet, fiind mesagerii lui Moș Crăciun pentru familiile nevoiașe din județul Olt.
Astfel, în această săptămână, polițiștii olteni au împachetat cu drag cadouri, constând în dulciuri și produse alimentare pentru mai mulți copii, dar și familiilor acestora, precum și pentru colindătorii care le trec pragul.
Astăzi, prezența oamenilor în uniformă, din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroului Siguranță Școlară și Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de darurile lor, au adus zâmbete pe chipurile copiilor și familiilor lor, din localitățile Slatina, Dobrun și Slătioara.
Ne bucuram de fiecare dată când magia Crăciunului aduce zâmbetele pe fețele copiilor din familiile nevoiașe și întotdeauna le vom fi alături, atât la bine, cât și la greu.
Totodată, colindătorii care au vizitat Inspectoratul de Poliție Județean Olt au încântat auzul polițiștilor prin cântecele lor, iar la finalul vizitei, aproximativ 35 de copii din cadrul Școlii Gimnaziale Vlaicu Vodă, din municipiul Slatina, au fost răsplătiți cu daruri.
Printre unitățiile de poliție, din cadrul Inspectoratului de Polițe Județean Olt, vizitate de către colindători, a fost și Secția de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, careia i-au trecut pragul aproximativ 30 de copii din cadrul Grădiniței cu Program Normal Găneasa, aceștia fiind răsplătiți și ei cu daruri.
Totodată, polițiștii olteni îl vor ajuta în continuare pe Moș Crăciun, acolo unde nu poate ajunge, să împartă cadouri și în alte localități ale județului, pentru a aduce căldură în sufletele copiilor și familiilor lor, în prag de sărbători”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.