Acasă Actualitate Marius Oprescu, președintele PSD Olt, îi invită pe liberali în opoziție

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, îi invită pe liberali în opoziție

101

In contextul dat de declarația președintelui PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, făcută joi, 7 decembrie 2023, prin care acesta declara că la Olt, liberalii se consideră în opozitie, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt, face precizări, în context.
Din punctul de vedere al lui Oprescu, dacă liberalii vor să fie în opoziție ar trebui să demisioneze din funcțiile de conducere deținute la nivel județean, pentru a putea fi întradevăr în opoziție…
Precizăm că, potrivit protocolului de funcționare al Alianței, la nivelul județului Olt, PNL deține politic conducerea unor instituții publice, cea mai reprezentativă fiind cea de prefect al județului!

„Să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă toți. Ei vor să să se creadă într-o poziție în condițiile în care dețin în județul Olt jumătate din funcțiile politice și administrative. Cred că ar trebui să-și dea demisia din ele și să se apuce serios de opoziție. Ceea ce fac în momentul de față e jenant, nu e nici o opoziție. Neputința se transformă în ură față de partenerii lor de guvernare și am înțeles că s-au apucat de plângeri penale, doar atât pot. Sunt jenanți, nu vreau să mai discut de treaba asta”, a transmis președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.