Acasă Administrație „Îmbunătățirea infrastructurii de fluide medicale la Spitalul Orășenesc Corabia”

„Îmbunătățirea infrastructurii de fluide medicale la Spitalul Orășenesc Corabia”

27

La Spitalul Orășenesc Corabia, primarul Iulică Oane, a semnat recepția finală, și, totodată, s-au pus în funcțiune instalațiile din cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii de fluide medicale la Spitalul Orășenesc Corabia”. Proiectul a fost realizat cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare, cu o valoare totală de 9.898.319,85 lei, inclusiv TVA. Prin aceste investiții, cetățenii vor avea acces la servicii medicale de calitate.

„Dl. Primar Ing. Iulică Oane, a semnat recepția finală și punerea în funcțiune a instalațiilor din cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii de fluide medicale la Spitalul Orășenesc Corabia”, cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Proiectul a fost finanțat integral prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020,Axa Prioritară 9 – Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID 19-Cod apel:POIM 935/9/1/ Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice care utilizează fluide medicale și are o valoare totală de 9.898.319,85 lei, inclusiv TVA.
Capacități fizice realizate:
– platformă betonată pe care sunt amplasate 3 containere în care sunt montate echipamente de producere și livrare gaze medicale;
– generatoare de oxigen cu debit de 16 Nmc/h-2buc;
– stație de aer comprimat medical formată din 3 compresoare de câte 90 mc/h fiecare;
– stație vacuum medical formată din 3 pompe de câte 100 Nmc/h fiecare;
– generator electric de rezervă de 200KVA;
– rețele de distribuție fluide;
– sistem de detecție și alarmare la depășirea concentrație de oxigen;
Investițiile în infrastructura sanitară vor asigura îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate, și la creșterea eficienței îngrijirii spitalicești”
, se arată în comunicatul primăriei Corabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.