Acasă Actualitate Fănel Bădici, USR Olt, atac devastator la ministrul Predoiu

Fănel Bădici, USR Olt, atac devastator la ministrul Predoiu

88

Întru-un comunicat de presă, remis către media olteană, Fănel Bădici, președintele USR Olt, trage un semnal de alarmă, și asociază fuga lui Cătălin Cherecheș de la Baia Mare, cu fuga lui Darius Vâlcov.
Atacul virulent la penalii altora se încadrează în strategiile de comunicare ale USR:

„Fuga din țară a lui Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare, pentru fapte de corupție reprezintă încă o dovadă a statului eșuat sub actuala guvernare.
USR cere explicații publice de la miniștrii PNL Cătălin Predoiu și Alina Gorghiu care au mai pierdut un corupt înainte să intre la închisoare.
„Cum mai pot românii să ia în serios noțiunile de justiție în condițiile în care infractori notorii dispar de sub supraveghere juridică. Pentru astfel de fapte nu trebuie să existe numai o responsabilitate administrativă, ci și una politică. Sub regimul Iohannis, statul român se prăbușește încet, dar sigur. Contraselecția de miniștri pentru care domnul Iohannis a devenit celebru își produce încă o dată efectele”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă.
„Ce are în comun fuga din țară a fostului primar al Slatinei, Darius Vâlcov, cu fuga primarului din Baia Mare?! Același liberal, Cătălin Predoiu, un navetist prin guvern! Să nu uităm că și alți infractori cunoscuți și dovediți au părăsit țara, înainte sau după condamnare, de sub nasul oamenilor lui Predoiu. Numai liberalul Predoiu rezistă ca ministru, ba la Justiție, ba la Interne”, a declar președintele USR Olt, Fănel Bădici.
USR a depus un proiect de lege care prevede majorarea duratei totale a controlului judiciar în cursul judecății și introducerea a noi condiții în care judecătorii pot lua măsura arestării preventive pentru a împiedica suspecții și inculpații de a părăsi țara înainte de sentința finală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.