Acasă Actualitate Slatina se pregăteşte de sărbători. Primarul Emil Moţ, la faţa locului

Slatina se pregăteşte de sărbători. Primarul Emil Moţ, la faţa locului

22

Deja în Slatina, vizibil pentru toată lumea, are loc procesul de montare al elementelor luminoase, specifice sărbătorilor de iarnă. Săptămâna trecută, au venit primele tiruri cu piesele care vor transforma oraşul în perioada când vor fi organizare şi o serie de evenimente specifice. Procesul de asamblare este supravegheat îndeaproape de primarul, Emil Moţ, iar echipa care lucrează, zi lumină, este coordonat de Claudiu Dascălu, director DASIP Slatina.
Ce e la faţa locului, cel mai bine, ne descrie primarul Emil Moţ:

„Am demarat procedurile de montare a iluminatului public festiv în municipiu și voi supraveghea personal aceste momente, care aduc cu sine un farmec unic și bucurie în inimile locuitorilor noștri.
Anul acesta, cu scopul de a aduce o notă de prospețime și originalitate, au fost incluse noi figurine și instalații decorative care vor fi amplasate în municipiul Slatina, de la personaje specifice sezonului de iarnă, cum ar fi Moș Crăciun, reni, spiriduși, până la brazi de Crăciun luminoși.
Vom crea împreună o experiență inedită pentru locuitorii și vizitatorii municipiului Slatina. Iluminatul festiv și figurinele decorative vor transforma municipiul nostru într-un loc de basm, unde oamenii se vor putea bucura de spiritul sărbătorilor pline de lumină și culoare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.