Acasă Administrație Ion Doldurea, evaluare a stadiului lucrărilor de reabilitare a străzilor din Caracal

Ion Doldurea, evaluare a stadiului lucrărilor de reabilitare a străzilor din Caracal

42

Primarul Caracalului, Ion Doldurea, a mers luni, 23 octombrie în teren pentru a inspecta stadiul lucrărilor de reabilitare a mai multor străzi. De asemenea, acesta declară începerea unui proces de modernizare şi extindere a rețelei de apă și canal, prin proiectul CAO.

„În municipiul Caracal în acest an am demarat lucrări de reabilitare pe multe din străzile care nu erau asfaltate. Totodată, prin proiectul CAO, a început un amplu proces de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal, având în vedere că sunt multe străzi care nu sunt racordate la rețea dar și faptul că rețeaua este foarte veche, iar calitatea apei pune în pericol sănătatea locuitorilor orașului nostru.
Săptămânal suntem pe teren pentru a urmări și evalua stadiul lucrărilor astfel încât să ne asigurăm că acolo unde tehnic este posibil lucrările de astfaltare să fie finalizate cât mai repede.
Pe străzile unde s-au efectuat deja operațiunile de schimbare sau extindere a conductelor ne dorim să se realizeze lucrările de reparație a carosabilului și de asfaltare. Sunt impedimente de natură tehnică ce nu permite în toate situațiile ca lucrările de asfaltare să fie finalizate, fiind nevoie de minim 6 luni de la efectuarea lucrărilor de apă-canal ca terenul să se reașeze iar constructorii să refacă partea carosabilă la standarde optime.
Sunt străzi unde, ca să reducă disconfortul pentru cetățeni, constructorul a realizat lucurări provizorii de asfaltare urmând ca în primăvară să se realizeze ultimele corecții astfe încât să recepționăm străzile la nivelul de calitate așteptat și dorit de noi toți.
Sunt și străzi care, prin efort bugetar local, am putut interveni și realiza lucrări finale de asfaltare. Unele au fost deja redate circuitului rutier.
Facem toate eforturile ca un număr cât mai mare de străzi pe care au început lucrări de asfaltare să fie finalizate până în iarnă astfel încât să eliminăm disconfortul pentru cetățeni.
Am făcut pași importanți, sute de locuințe fiind în acest an racordate la rețeaua de apă și canal. Tototdată, mii de locuitori din zone unde se circula pe străzi neasfaltate se bucură astăzi de confortul pe care ți-l oferă un carosabil cu asfalt și trotuare pentru trafic pietonal.
Știm cu toții că mai avem în unele zone de lucru dar împreună, conștienți că este vorba de lucrări ample de reabilitare a infrastructutrii de apă, canal și transport, care nu s-a realizat de zeci de ani în orașul nostru motiv
pentru care nu putem vedea rezultate peste noapte.
Ne dorim lucrări de calitate, durabile, ne dorim ca cetățenii orașului nostru să nu se mai confrunte cu acest disconfort creat de lucrări la infrastructură mullți ani de acum înainte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.