Acasă Administrație Doi liberali dau plusvaloare. Ministrul, Adrian Veştea şi primarul Marian Vasile

Doi liberali dau plusvaloare. Ministrul, Adrian Veştea şi primarul Marian Vasile

104

Comuna Studina, o demonstraţie despre cum se face administraţie locală. Una în interesul cetăţeanului. Pe lista investiţiilor din comună, se adaugă şi ultima, modernizarea sistemului de alimentare cu apă.

Luni, 16 octombrie 2023, la ministerul Dezvoltării, a fost parafat contractul pentru ca la Studina cel putin 50 de ani de aici încolo să nu mai fie nevoie de investiţii în reţeaua de apă publică. Cel mai bine pe aceasta temă, se exprimă sursa, Marian Vasile, primarul comunei Studina.

„Azi, bucuros pentru o nouă reușită pe plan administrativ!
Am semnat impreună cu domnul ministru al dezvoltării, Adrian Veștea, contractul de finanțare pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă din comuna Studina, in valoare de 9.600.000 de lei.
Anul acesta terminăm cu aducțiunea de gaze și tocmai bine din primăvară incepem execuția pentru modernizarea sistemului de apă!
Vă mulțumesc, domnule ministru Adrian Veștea, vă mulțumesc din suflet celor din frumoasa mea echipă administrativă, fără de care nu aș fi putut să realizez tot ceea ce am realizat până acum și vă doresc să fiți sănătoși, să aveți aceeași putere de muncă, același drag și același respect pentru munca pe care o depuneți și pentru cetățenii frumoasei noastre localități!
La Studina povestea către performanță, civilizație și bunăstare continuă!
Dumnezeu să ne ajute să fim sănătoși și bucuroși de viață in liniște și pace!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.