Acasă Administrație Noi proiecte pentru Caracal

Noi proiecte pentru Caracal

32

Modernizarea infrastructurii Caracalului este cea mai importantă ţintă din exerciţiul actualei administraţii. Cu un buget local limitat, atragerea de fonduri europene este cheia de succes. Astfel Primăria Caracal anunţă următoarele:
„După ce am pus în mișcare în ultimii 3 ani de mandat proiecte în valoare de peste 100 de milioane de euro, unele deja în implementare, altele în faze premergătoare implementării, continuăm să pregătim proiecte noi prin care să atragem fonduri pentru modernizarea orașului nostru și creșterea confortului cetățenilor.
Am pregătit proiecte pentru atragerea de fonduri în vederea modernizării zonei centrale a orașului.”

Cu un patrimoniu rar la nivel naţional de clădiri istorice, modernizarea şi reabilitarea acestora este o prioritate. În acest sens, „Casa Nicolae Titulescu și Casa Popescu, alte două clădiri reprezentative pentru orașul nostru, alături de Casa Hagiescu și Muzeul Romanaților a căror procese de consolidare sunt spre final.”
Lucrurile bune nu se opresc aici. Potrivit sursei citate „continuăm depunerea de proiecte pentru creșterea eficienței energetice a școlilor: urmează Liceul Tehnologic Filipescu, Școala gimnazială „N. Titulescu” și Internatul Liceului Teoretic „Ioniță Asan”.
Depunem proiect pentru construcția unui parc fotovoltaic care va contribui la reducerea cheltuielor la utilități ale clădirilor de interes public din orașul nostru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.