Acasă Actualitate Oltenii &… Restu’ Lumii, o nouă ediţie de succes bifată de Primăria...

Oltenii &… Restu’ Lumii, o nouă ediţie de succes bifată de Primăria Slatina

23

Primăria Slatina, alături de Consiliul Judeţean Olt şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, au organizat cea de-a XXVII-a ediţie a celui mai cunoscut festival de umor din România şi de pretutindeni: Oltenii &… Restu’ Lumii, organizat în weekendul de trecere dintre septembrie şi octombrie.
Cu soare, cu râsete, voie-bună, festivalul a debutat la vechia locaţie a vămii olteneşti, la Podul Olt, acolo unde oficialităţile locale, anume: primarul Slatinei, Emil Moţ, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, parlamentari şi şefi ale instituţiilor de cultură din Slatina şi din Olt, au întâmpinat musafirii şi au împărţit paşapoarte de oltean. Anul acesta, personalitatea festivalului a fost actorul Eugen Cristea.
La finalul momentului, cu toţii au încins o adevărată horă oltenească, unind astfel oltenii cu… restu’ lumii.
Partea a doua a zilei a fost consacrată deschiderii târgului de produse artizanale, care a fost organizat în Parcul Tineretului, acolo unde, în cele trei zile de festival seara, pe scena amplasată special, au urcat artişti cunosuţi ai muzicii româneşti, este vorba despre LORA, Elena Gheorghe, care au cântat în cea de-a doua seară şi AZUR şi ANDRA, care au cântat în ultima zi a festivalului.

Primarul Municipiului Slatina a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost prezenţi la festival, care au venit într-un număr foarte mare, şi care au păstrat vechea tradiţie a oltenilor, aceea de a se distra şi de a se bucura.
„Am trecut vineri Vama Oltenească și am dat startul acestui eveniment plin de bucurie și entuziasm. Actori talentați și caricaturiști de renume au fost aici pentru a vă aduce momente de amuzament și distracție. Bancurile sunt prezente, pamfletele au pus în lumină umorul, spiritul creativ și pașapoartele de oltean dovedesc autenticitatea regiunii noastre.”, declară primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.