Acasă Actualitate Alex Cacoveanu, comisar-şef la Garda de Mediu Olt. Garantat Daniel Tudor

Alex Cacoveanu, comisar-şef la Garda de Mediu Olt. Garantat Daniel Tudor

178

Garda de Mediu Olt are, începând de luni, 18 septembrie 2023, un nou comisar-şef. Alexandru Mihai Cacoveanu succede în funcţie Aurei Mandache. Cu un CV în care se regăsesc două mandate de comisar-şef adjunct în cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

Noul comisar-şef este membru al Partidului Naţional Liberal, implicat în proiectele PNL Olt, garantat de Daniel Tudor, primarul liberal de al Scorniceşti.
Documentul său de numire a fost semnat de pe 12 septembrie, iar în exercitarea atribuţiilor, ca bun cunoscător al fenomenului administrativ, Cacoveanu vrea să fie curăţenie la Olt, pe zona sa de competenţă.

Desemnarea sa este o primă recunoaştere a puternicei organizaţii de la Scorniceşti, acolo unde preşedintele Daniel Tudor, primarul în funcţie, face din Scorniceşti un ghid de bună practică administrativ. În contextul numirii de la Garda de Mediu, rămâne de văzut ce o fi vrut să zică pe scena de la zilele oraşului Scorniceşti deputatul Gigel Ştirbu, atunci când a spus că primarul Daniel Tudor merită mai mult… Timpul va da un răspuns.

Articolul precedentScorniceşti, nou proiect prin programul „Anghel Saligny”
Articolul următorLiviu Voiculescu: „Acordarea burselor școlare nu va mai fi condiționată pentru o anumită categorie de elevi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here