Acasă Actualitate Gigel Ştirbu – anunţ important!

Gigel Ştirbu – anunţ important!

94

Prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de socializare, deputatu Gigel Ştirbu anunţă că a opta tranșă din ”Sprijin pentru România” a fost livrată în conturile a 2,5 milioane de români.
„Cei 250 de lei pot fi utilizați pentru achiziția de alimente și mese calde. Acestui ajutor financiar i s-au adăugat și șase tranșe de pachete cu alimente de 25 kg pentru 1,18 milioane de persoane, provenite în proporție de peste 90% de la producători din România.
Sprijin pentru România a fost creat pentru a ajuta familiile defavorizate, persoanele în vârstă, copiii și persoanele cu dizabilități, pentru a ne asigura că accesul la o alimentație sănătoasă nu este un lux pentru nimeni, ci o realitate accesibilă pentru toți”, declară acesta.

1 COMENTARIU

  1. Uraaaaaaaaa..traiasca Maria Sa, dl deputat Gigel Stirbu !
    De parca fiecare ,,sarac,, al tarii, din milioane, se va imbogati cu acesti infimi 250 lei odata la trei luni! Ce victorie…
    Vorba ceea ,,si 50 de bani sunt, totusi, 50 de bani!!!!
    Sa traiti voi cu 25o lei trei luni de zile, politicieni mincinosi, ipocriti si tradatori!
    In loc de investitii, locuri de munca, salarii si pensii decente pentru NOI,,PULIMEA,, CARE (VA) VOTAM, voi (ne)acordati ajutoare ca la refugiati, milogi, sinistrati…IN TARA NOASTRA!!!
    HUOOOOOOOOOOO! Nerusinatilor!
    Va vom acorda ,,importanta deosebita,, la vot : de ,,doar,, 250 lei vom vota ,,BLACKLIST,,!
    Si la PSD si la PNL…in egala masura!
    RUSINE TUTUROR POLITICIENILOR TRADATORI DE NEAM SI TARA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.