Acasă Actualitate Titularizare 2023. Doi profesori de 10 la Olt

Titularizare 2023. Doi profesori de 10 la Olt

162

Au fost publicate rezultatele la examenul de Titularizare 2023. La Olt, doi profesori au obţinut acel 10 olimpic, pe care cândva l-a obţinut Nadia Comăneci. Cei doi dascăli sunt două profesoare: una din oraşul Scorniceşti, care a susţinut examenul scris la Limba Germană Modernă (Spiridon Gabriela-Cristina), şi alta din Podari, judeţul Dolj, care a susţinut în judeţul nostru, la Arte Vizuale (Vieru Alina-Rodica).
La Educaţie Fizică şi sport, notele au fost şi de 1,20, mulţi dintre candidaţi nu au obţinut nota 7, necesară obţinerii unei titularizări în învăţământ. Nici la Limba şi Literatura Română rezultatele nu sunt strălucite, câţiva profesori obţinând note peste 7, cea mai mare fiind 9,70.
Contestaţiile se depun la sediile Inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice, la adresele comunicate public de fiecare inspectorat şcolar, marţi până la ora 21,00 şi miercuri, până la ora 12,00. Rezultatele finale se vor afişa în data de 26 iulie.
Repartizarea candidaţilor pe posturile vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie.
În judeţul Olt, la sesiunea dinacest an, s-au înscris 541 de persoane, 127 de candidaţi nu s-au mai prezentat în săli, iar alte 36 de persoane s-au retras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.