Acasă Actualitate Tinerii dansatori ai FJT Olt, pregătiţi de Iuliana Bălăiţă, au dominat podiumul...

Tinerii dansatori ai FJT Olt, pregătiţi de Iuliana Bălăiţă, au dominat podiumul la Palladium Dance Competition de la Sibiu

73

Copiii din grupurile de dansuri ale Fundației Județene pentru Tineret Olt (FJT), pregătiţi şi mentoraţi de instructorul Iuliana Bălăiţă, s-au întors acasă cu premii şi cu bucuria de a domina primele două locuri ale podiumului competiţiei naţionale de dans Palladium Dance Competition, ediția a II-a, care a avut loc la Sibiu, în data de 8 iulie 2023.

„Acești tineri talentați, bine pregătiți și dornici de afirmare, au ridicat mândria și bucuria noastră la înălțimi neașteptate, prin performanța lor la acest prestigios eveniment. Într-un mediu extrem de competitiv, cu participanți de la renumite școli de dans din țară, copiii și tinerii noștri dansatori s-au remarcat prin talent, dăruire, pasiune și disciplină.
Palladium Dance Competition reprezintă unul dintre evenimentele de profil din țară, reunind la start talentate grupuri de dansatori, iar copiii și tinerii dansatori ai Fundației Județene pentru Tineret Olt s-au dovedit a fi un adversar demn de luat in seama, reușind să impresioneze publicul și juriul”, declară conducerea Fundației Județene pentru Tineret Olt.

Pregătiţi pentru victorii!
Succesul obținut la Sibiu este mărturie a investiţiei în talent, în performanţă, în pregătirea celor care acumulează victorii. Tinerii dansatori ai fundaţiei beneficiază de tot suportul instituţiei şi, mai ales de pregătirea oferită din tot sufletul de cea care le este a doua mamă preţ de ore bune pe zi, cât durează repetiţiile. Iuliana Bălăiţă, un nume sinonim cu performanţa, victoria şi dăruirea. Prin talentul şi profesionalismul său, dar şi iubirea faţă de copiii pe care îi pregăteşte pentru victorie, Iuliana Bălăiţă culege laurii artei dansului prin contractul său cu succesul.

„În cadrul Fundației, se acordă o importanță deosebită dezvoltării abilităților de dans ale tinerilor, încurajându-se creativitatea, expresivitatea și pasiunea pentru arta dansului.
Fundația Județeană pentru Tineret Olt ține să mulțumească tuturor celor care au contribuit la acest succes remarcabil: instructor, părinți, cadre didactice și, desigur, tuturor tinerilor dansatori. Felicitările noastre se îndreaptă către fiecare participant pentru determinarea, curajul și angajamentul arătat.
Acest triumf la Palladium Dance Competition este o recunoaștere a talentului, a muncii și a efortului depus de acești tineri dansatori și este, de asemenea, o sursă de inspirație pentru ceilalți membri ai comunității. Ei sunt dovada că munca asiduă, pasiunea și dedicarea pot duce la rezultate extraordinare.
Fundația Județeană pentru Tineret Olt se angajează să continue să susțină și să promoveze talentul tinerilor săi dansatori, oferindu-le condiţiile necesare pentru a-și atinge potențialul maxim”, mai precizează conducerea FJT Olt, formată din preşedintele Ilie Chiriţă şi directorul Marin (Doru) Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.