Acasă Actualitate Anunţ public

Anunţ public

51

PERSOANELOR FIZICE Dobra Gheorghe, Vodislav Profira-Steluta-Alexandrina, Popescu Amuliu Gabriel, Albulescu Alexandru Victor, PopescuAlexe, Radu Stefania,Voicu Alexe, Pǎun Oprea Maria,Voicu Mircea,TiuganMarin Victor-Grig, Tiugan Iulian, Tiugan Nicoleta-Gabriela, Predoană Maria, Matei Damian, Bondrescu Aurel, Bondrescu Aurel-Silviu anunțǎ finalizarea proiectului de plan și a Raportului de mediu pentru „AMENAJAMENT SILVIC”, precum și desfășurarea ședinței de DEZBATERE PUBLICA în data de 17.08.2023, ora 10:00, la sediul Primariei Dobrun, judeţul Olt. Dezbaterea publică este deschisă publicului și autorităților interesate de implementarea planului.
Proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul APMOlt, Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, județul Olt de luni – vineri între orele 09:00-14:00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro lasecțiunea „Avizul de mediu”.
Comentariile și propunerile publicului se primesc zilnic, în scris, la sediul APM Olt, fax: 0249-423670, e-mail: office@apmot.anpm.ro, până la data de 17.08.2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.