Acasă Actualitate Emil Albotă, despre rotativa guvernamentală

Emil Albotă, despre rotativa guvernamentală

12

Deputatul Emil Albotă a fost invitat la emisiunea De la stânga la dreapta, unde a vorbit despre temele actuale de pe scena politică şi nu numai.
Marcel Ciolacu, președintele PSD, nu fuge de asumarea răspunderii în acest moment tumultos, din punct de vedere social. Dimpotrivă, s-a ocupat, atât cât îi permit prerogativele funcției actuale, de încetarea acestui conflict de muncă al profesorilor. S-a amânat însă rotativa, deoarece nu este normal să negociem ministere, în condițiile în care profesorii sunt în stradă să-și ceară drepturile salariale.
Alegeri anticipate: nu facem alegeri pentru a face anticipate, ci pentru a guverna. Aceasta este esența democrației. Anticipatele ar releva astăzi aceleași procente electorale, deci o guvernare asemănătoare. Scopul nostru este de a guverna pentru a asigura stabilite socială și economică.
Pensiile speciale – ieri PSD a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale, inclusiv ale parlamentarilor. USR a ocolit acest aspect atunci când au făcut PNRR-ul, însă societatea îl așteaptă din partea politicienilor și trebuie realizat. PSD este dispus să meargă pe asumarea răspunderii guvernamentale pentru eliminarea pensiilor speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.