Acasă Actualitate RECEA RESIDENCE, primul complex rezidențial de lux din Slatina

RECEA RESIDENCE, primul complex rezidențial de lux din Slatina

453

RECEA RESIDENCE este sinonim cu bucuria de a trăi într-un mix perfect între arhitectură modernă și natură . Confortul este aici reprezentat de sentimentul de siguranță dat de accesul controlat în complex și în fiecare clădire, de parcarea supraterană individuală, de bucuria de a TRĂI ÎN MIJLOCUL NATURII .

VIAȚĂ ÎN MIJLOCUL NATURII
Situat pe stradă Recea nr.10 din orașul Slatina, în apropiere de viitorul mall și magazinele Kaufland, LIDL, cartierul Steaua, și marii angajatori din oraș, dezvoltat cu misiunea de a oferi un stil de viață liniștit, aparte de agitația orașului, pentru familii DEDICATE UNEI CONEXIUNI CU NATURĂ în mijlocul unei comunități ospitaliere.
RECEA RESIDENCE include un mix format din 265 unități locative formate din garsoniere, apartamente cu 2 ,3, 4 camere și penthouse-uri spectaculoase, eficient compartimentate, beneficiind de spații generoase, cu balcoane și terase mari, precum și de locuri de parcare supraterane.
Complexul RECEA RIVER RESIDENCE este compus din 5 imobile cu regim de înălțime P+4et+5r+ 6r+7r, și un bloc cu spații comerciale la intrarea în complex, amplasate pe o suprafață de aproximativ 13000 mp, având o priveliște deosebită asupra răului Urlătoarea, cu foarte mult spațiu verde și racordate la utilități, compartimentate pentru a asigura spații de locuit luminoase și primitoare.

CONFORT
Aici vei găși o locuința de vis în primul complex rezidențial de lux din Slatina care oferă toate facilitățile unui astfel de complex, întruna din cele mai bune zone de locuit, ale orașului nostru.
Cu o priveliște deosebită și cu cele mai frumoase apusuri în zare, oglindite de răul Urlătoarea, precum și un spațiu confortabil, luxos și modern în interior, fiind aproape de tot ce ai nevoie pentru satisfacerea nevoilor și tuturor dorințelor.
RECEA RIVER RESIDENCE va dispune de centre comerciale, saloane de infrumusetare și îngrijire corporală, sala de fitness, cafenele, terase, restaurante, cabinet stomatologic, cabinet medical, și alte facilități.

DESIGN INOVATOR
Designul și arhitectură din RECEA RIVER RESIDENCE își dorește să ofere BUCURIA ȘI RELAXAREA DE A FI ACASĂ ÎN MIJLOCUL NATURII. Stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive. Poziționarea blocurilor permite că toate apartamentele să se bucure de lumina naturală în mod egal pe tot parcursul zilei.
Construcția blocurilor este concepută și executată pe baza unor calcule solide de rezistență ce va oferă o înalta protecție antiseismică dar și o calitate fonică foarte eficientă.
RECEA RIVER RESIDENCE va vine în întâmpinare cu spații verzi de peste 5.000 mp amenajate împreună cu locuri de joacă pentru cei mici și relaxare pentru cei mari, ceea ce conferă LINIȘTE ȘI INTIMITATE, fiind cel mai aerisit proiect din orașul nostru.
Designul inovator și adaptat nevoilor păstrează un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare, MENITE SĂ VA ASIGURE CONFORTUL MULT DORIT. Construcția proiectului imobiliar are la baza calcule solide de rezistență, ce asigura o înalta protecție antiseismică.

RECEA RIVER RESIDENCE este pregătit să va încânte cu FINISAJE PREMIUM, DE ÎNALTA CALITATE ÎN CONCORDANȚĂ CU STANDARDELE ȘI EXIGENȚELE DUMNEAVOASTRĂ. Materialele folosite sunt atent alese prin colaborarea cu distribuitori de top care vor asigura lift ultrasilenţios cu o capacitate de 6 persona pe fiecare scară, tâmplărie PVC SALAMANDER tripane (3 rânduri de geam izolator) cu 5 camere radiatoare oțel tip panou și instalații ROMSTAL, centrale termice superperformante cu garanție, prize și întrerupătoare Schneider, baterii și accesorii băi Torino -Italia, gresie 45×45 și faianță ambele din Spania , parchet trafic intens , instalație climatizare, uși metalice și de interior Bella Casă, video interfon, sistem de pază antiefracție și suparveghere video 24/24 și multe alte materiale de înalta calitate și performanță.

Preţul unei garsoniere – 50.000 euro;

Preţul unui apartament cu 2 camere – 70.000 euro;

Preţul unui apartament cu 3 camere – 85.000 euro;

Preţul unei apartament cu 4 camere – 120.000 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.