Acasă Administrație Drăgăneşti-Olt. Contract privind investiţii în infrastructură, semnat de primarul Tudorică

Drăgăneşti-Olt. Contract privind investiţii în infrastructură, semnat de primarul Tudorică

83

Primarul oraşului Drăgăneşti Olt, a fost prezent pe 28.04.2023, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a semna contractul de finanțare pentru Programul național de investiții „Anghel Saligny”, pentru categoria de investiții „Drumurile publice clasificate și încadrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare ca drumuri județene, drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților.”

„Vă anunțăm că acest proiect mult așteptat a fost aprobat și ne putem apuca de treabă!
Orașul nostru are mare nevoie de investiții în infrastructură iar Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” reprezintă o soluție pentru realizarea acestora.
Proiectul își propune să rezolve și să îmbunătățească semnificativ traficul auto din localitate, precum și a variantelor ocolitoare.
Mulțumesc domnului Țole Marian, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, precum și domnului Gabi Stanciu, Director General ANL din Ministerul Dezvoltării Lucrărilor publice și Administrației.
Continuăm să facem proiecte și investiții pentru oameni și să punem orașul Drăgănești-Olt pe harta dezvoltării!”, spune primarul Marian Tudorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.