Acasă Actualitate Lucrări de reparații la UPU de la Spitalul Județean de Urgență...

Lucrări de reparații la UPU de la Spitalul Județean de Urgență Slatina fără afectarea activităţii

46

Spitalul Județean de Urgență Slatina anunță că începând de luni, 24 aprilie 2023, pentru aproximativ zece zile, se vor desfășura lucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Din acest motiv, anunțăm următoarele reconfigurări ale circuitelor de acces al pacienților:
Accesul în UPU se va realiza prin triaj organizat temporar la nivelul Biroului de internări;
Cabinetul de primire a urgențelor pediatrice a fost relocat temporar în Blocul Materno-Infantil la parter, la Biroul de internări pediatrie;
Biroul de internări al spitalului a fost relocat temporar în containerele din zona UPU.
Precizăm că această reorganizare temporară nu va afecta în niciun fel serviciile medicale oferite tuturor paciențior care se adresează Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Regretăm disconfortul creat și asigurăm pacienții că depunem toate eforturile pentru a minimiza impactul acestor lucrări de reparații asupra activității spitalului. Lucrările sunt însă necesare pentru a oferi, în continuare, servicii medicale de calitate și în siguranță.
Suntem conștienți de importanța Unității de Primire Urgențe pentru comunitatea noastră, ne angajăm să finalizăm cât mai repede lucrările necesare și să revenim la activitatea obișnuită în cel mai scurt timp posibil.
Suntem alături de pacienții noștri și ne asigurăm că primesc îngrijirea și atenția de care au nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.