Acasă Actualitate 50 de ani de vagoane la Caracal!

50 de ani de vagoane la Caracal!

163

Greenbrier AstraRail Caracal a marcat miercuri, 19 aprilie 2023, 50 de ani de vagoane produse la Caracal. Evenimentul a reprezentat o sesiune de porţi deschise dedicată istoriei fabricii, dar şi perspectivelor pe care aceasta le oferă. Cu o producţie de cinci vagoane-marfă pe zi, cu perspectivă de creştere, investitorul american, cotat în top la nivel mondial, asigură în prezent 800 de locuri de muncă, cu porţi deschise în continuare pentru cei care vor să facă parte din echipa Greenbrier AstraRail Caracal.
Evenimentul a fost onorat cu prezenţa de senatorul PSD de Olt, Paul Stănescu, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, deputatul Adrian Chesnoiu, primarul municipiului Caracal, Ion Marian Doldurea.
Partea din CEO, prezentă la eveniment, a insistat pe transparenţă, comunicare, flexibilitate, în proiectul de la Caracal. Eveniementul a reprezentat un tur al liniilor de producţie, o întâlnire cu foşti colaboratori ai societăţii şi un prilej de a promova calitatea produsului final: vagonul de marfă de la Caracal.

Ştire în curs de actualizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.