Acasă Administrație O nouă investiţie a Primăriei Slatina. Extindere a iluminatului public pe străzile...

O nouă investiţie a Primăriei Slatina. Extindere a iluminatului public pe străzile Agricultorului şi Poenii

33

Potrivit unui proiect votat recent de Consiliul Local Slatina, primăria va extinde iluminatul public pe străzile Agricultorului şi Poenii. Valoarea investiţiei de pe strada Agricultorului se ridică la 466.197, 80 lei, fără TVA, iar pentru investiţia de pe strada Poenii ajung la 114.626,92 lei, fără TVA.

Pe străzile în cauză vor fi instalate sisteme de iluminat cu LED. Vor fi montaţi 22 de stâlpi metalici înalţi de 8 metri, cu LED de 36 waţi şi 750 metri de reţea subterană, pe strada Agricultorului, iar pe strada Poenii, vor fi instalaţi 3 stâlpi de beton, 10 corpuri de iluminat cu LED cu o putere de 36 waţi, 40 de metri de reţea subterană şi 250 de metri de reţea aeriană.

„Realizarea unui iluminat corespunzător determină în special reducerea cheltuielilor indirecte, reducerea numărului de accidente pe timp de noapte, reducerea riscului de accidente rutiere, reducerea numărului de agresiuni contra persoanelor, îmbunătăţirea climatului social şi cultural prin creşterea siguranţei activităţilor pe durata nopţii”, se arată în expunerea de motive a proiectului”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.