Acasă Actualitate Continuă atragerea de fonduri europene la scornicești!

Continuă atragerea de fonduri europene la scornicești!

38

Oraşul Scorniceşti se află în plin avânt al dezvoltării sale. De la preluarea mandatului de primar, Daniel Tudor a făcut o serie de promisiuni. Cele onorate se văd în oraş şi satele componente. Cele încă neonorate sunt la faza de documentaţii, pentru a se transforma în noi realizări. Pin integritate, viziune şi determinare, la Scorniceşti misiunea de primar este luată în serios, iar rezultatele se văd. Cele mai noi proiecte prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prezentate de Ministerul Dezvoltării, arată munca echipei administrative de la Scorniceşti. O echipă unită, profesionistă şi în beneficiul cetăţeanului.

„Doresc să aduc în atenția dumneavoastră faptul că în data de 16 noiembrie 2022, Ministerul Dezvoltării a publicat lista proiectelor aprobate, depuse prin P.N.R.R în cadrul componentei – C10 Fondul Local. Avem, așadar, numeroase proiecte aprobate, sunt lucrări necesare pentru localitatea noastră, obiective pe care, în cel mai scurt timp, vă asigur că le vom duce, cu succes, la bun sfârșit.”, spune primarul Daniel Tudor.

Primăria oraşului Scorniceşti a elaborat şi depus prin P.N.R.R, în cadrul componentei – C10 Fondul Local următoarele proiecte:
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, din sat Mărgineni-Slobozia;
– REABILITARE MODERATĂ LA LICEUL TEHNOLOGIC CONSTANTIN BRÂNCOVEANU, din oraşul Scorniceşti;
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, din sat Jitaru;
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, din sat Bircii;
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-IV, din sat Chițeasca;
– REABILITARE MODERATĂ LA FOSTUL SEDIU AL PRIMARIEI, din oraşul Scorniceşti;
– ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL – FORMAT GIS, ȘI PLAN URBANISTIC ZONAL, în oraşul Scorniceşti, județ Olt;
– Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice, 6 bucăți cu câte 2 puncte de încărcare;
– Modernizare și extindere sistem de monitorizare și supraveghere video a spațiului public din oraşul Scorniceşti şi satele limitrofe.
– Valoarea totală a PROIECTELOR depuse și APROBATE, este de 3.513.815 Euro, la care se adaugă 667.624,85 Euro TVA, adică 20.583.973, 96 ron cu TVA.
– În plus, o altă veste bună, venită în aceste zile din partea Departamentului Promovare Investiții Învățământ și Cultură din cadrul C.N.I, suntem informați că a fost APROBATĂ și lista sinteză a subprogramului „Unități și instituții de învățământ de stat” în care se află inclus și obiectivul de investiții „Proiect tip – Construire Creșă mică, sat Bălțați, Cvartal T 32, orașul Scornicești, județul Olt”.
– Nu în ultimul rând, tot prin P.N.R.R – componenta C5, va intra la evaluare și proiectul privind REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR DE LOCUINȚE din orașul Scornicești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.