Acasă Actualitate Marius Oprescu, la Guvernul României. O nouă investiţie pentru olteni, o nouă...

Marius Oprescu, la Guvernul României. O nouă investiţie pentru olteni, o nouă investiţie în sănătate

626

Luni, 7 noiembrie a.c. președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a fost prezent la Palatul Victoria, pentru a semna, în prezenţa premierului României, contractul de finanțare al proiectului „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgență Slatina – Pavilion Materno-Infantil”. În cadrul acestui proiect, finanțat în cadrul PNRR, cu o valoare de peste 38,5 milioane lei se urmăresc reabilitarea termică a pavilionului și utilizarea surselor regenerabile de energie.

„Spitalul Județean de Urgență vreau să fie un pariu câștigat al activității mele administrative. Investițiile în Sănătate au fost mereu o prioritate a administrației PSD Olt, iar acest nou proiect reprezintă o contribuție importantă în planul nostru de dezvoltare și modernizare a celei mai importante unități spitalicești din județul nostru, căruia i se adresează, anual, peste 35 de mii de pacienți. Este un nou obiectiv important, care se alătură celorlalte proiecte finanțate din fonduri proprii, dar și din fonduri guvernamentale și europene, pe care le accesăm pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite de SJU Slatina.”, a declarat Marius Oprescu.

Categoriile de lucrări includ:
– anveloparea imobilului;
– tencuieli decorative imobil;
– montare parasolare;
– instalare sistem de panouri fotovoltaice cu puterea de 100 Kw ( panou fotovoltaic monocristalin cu puterea de 455 w, invertor trifazic – 50 Kw, structură de montaj galvanizată și aluminiu cu contragreutăți , cablaje, mufe, accesorii);
– instalare sisteme de ventilare cu recuperare de căldură în saloane și în cabinetele medicale;
– înlocuire corpuri iluminat interior cu corpuri de iluminat eficiente energetic cu LED-uri;
– repararea zonelor degradate pe zona subsolului, igienizarea subsolului prin realizarea de zugrăveli lavabile;
– refacerea starturilor terasei, termoizolație terasa;
– tâmplărie exterioară eficientă energetic;
– glafuri exterioare;
– tencuieli exterioare și termosistem.

2 COMENTARII

  1. Cat de mincinos poti sa fii, dle presedinte al PSD Olt si al CJ Olt…….
    Spitalul Judetean de Urgenta este,, camera mortii,,….
    Iti doresc o internare ,,de urgenta,, ca sa te convingi de realitatea la care firmele de casa ale PSD Olt au,,papat,, milioane de euro!!!!!

  2. Partial are dreptate Peter. Dar nu CJ este de vina, ei au facut lucruri bune acolo. Trist este ca nu mai sunt medici de valoarea celor vechi, nu sunt empatici cu bolnavii, le vorbesc de sus, nu prea mais tiu carte. Nu vorbesc despre toti medicii, dar am intalnit cazuri de medici care se cred destepti, vorbesc urat, nu au nici-o mila de bolnavi. Sa mearga in alta meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.