Acasă Actualitate Liviu Voiculescu: „A fost pus în aplicare Programul Naţional «Anghel Saligny»”

Liviu Voiculescu: „A fost pus în aplicare Programul Naţional «Anghel Saligny»”

33

Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, senatorul Liviu Voculescu anunţă punerea în aplicare a celui mai ambiţios plan de finanţare a investiţiilor în comunităţile din România: Programul Naţional „Anghel Saligny”

„Inițiat de guvernul liberal, a fost pus în aplicare Programul Naţional “Anghel Saligny”, o dată cu semnarea primelor nouă contracte de finanţare de care vor beneficia comunităţile locale.
Programul Naţional de Investiții «Anghel Saligny» este cel mai amplu program guvernamental (cu o valoare de peste 10 miliarde de euro), destinat tuturor autorităţilor locale, indiferent de culoarea politică. Prin acest program, Guvernul, împreună cu autorităţile locale, au în obiectiv modernizarea căilor de comunicaţii, dezvoltarea reţelelor de apă şi canal la nivelul tuturor autorităţilor locale precum și extinderea rețelelor de gaze.
«Anghel Saligny» conține credite de angajament pentru perioada 2021-2028 în valoare de 65,5 miliarde de lei, pe care primarii le pot folosi pentru finanțarea unor proiecte de dezvoltare a comunităților”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.