Acasă Actualitate Scornicesti. Proiecte importante pentru comunitate

Scornicesti. Proiecte importante pentru comunitate

27

În câteva postări recente, primarul oraşului Scorniceşti se adresează cetăţenilor, aducând la cunoştinţă câteva din cele mai noi proiecte implementate de primăria urbei. Primul proiect la care face referire este cel la extinderea distribuţiei de gaze în câteva sate componente. Alte proiecte fac referire la continuarea construirii a două blocuri şi la asfaltarea unor drumuri.
„Doresc să vă aduc la cunoștință, dumneavoastră, cetățenilor din orașul nostru, și celor din satele componente, că încă un proiect, cel privind „Extinderea inteligentă de distribuție gaze naturale în localitățile Bălțați, Mărgineni-Slobozia, Mihăilești-Popești, Jitaru, Mogoșești, Constantinești, Șuica, Rușciori, Teiuș, Chițeasca și Negreni”, a fost scos la licitație .
Este, așadar, încă un pas înainte făcut pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor pe care, alături de dumneavoastră, dorim să le ducem la bun-sfârșit”
Deși ne aflăm în sezonul concediilor, perioada în care mulți așteaptă cu nerăbdare o binemeritată vacanță de relaxare, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că la Scornicești se lucrează intens și aflându-ne astfel în plin proces de execuție a celor două blocuri: cel SOCIAL și cel de tip ANL.
În acest sens, astăzi a fost turnată ultima placă peste etajul trei al blocului social, în timp ce, la blocul ANL s-au finalizat lucrările privind montarea tablei pe acoperiș.
De asemenea, un alt aspect de importanță locală îl reprezintă finanțarea în primă etapă a celor două proiecte (Modernizare și alfaltare drumuri aparținătoare orașului Scornicești, județul OLT și Modernizare străzi în localitatea Scornicești, județul OLT – aproximativ 12 km), privind asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare prin programul Anghel Saligny în valoare de aproximativ 150 miliarde lei vechi, bani ce vor fi virați de Ministerul Dezvoltării.
Toate acestea, alături de cele care au fost și vor mai fi la Scornicești, fac parte din proiectele promise și asumate, obiective necesare care, odată implementate, vor schimba în bine aspectul localității noastre și vor reda speranța celor care locuiesc și muncesc aici”, spune primarul Daniel Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.