Acasă Actualitate T DANCOR de la Rotunda face centura de la Sighișoara!

T DANCOR de la Rotunda face centura de la Sighișoara!

96
       Unul dintre cei mai mari constructori de drumuri din Olt este în fața unei provocări: „Varianta de ocolire Sighișoara este localizată în județul Mureș și are o lungime de 13,057 km și va avea câte o bandă pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 la km 108+600 (kilometraj pe DN 13) în partea de est a municipiului, în apropierea localității Albești, după care se îndreaptă către nord-est revenind în DN 13 la km 123+120 (kilometraj pe DN 13) în apropierea localității Hetiur”.
Potrivit informațiilor făcute publice de Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră (CNAIR), pentru această lucrare, ofertantul declarat câștigător este „ASOCIEREA S.C. CLEAN PREST ACTIV S.R.L – S.C. T DANCOR ROMCONSTRUCT S.R.L. – ILCI INSAAT SANAYI VE TICARET A.Ș. – S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA S.R.L” care a depus o ofertă în valoare de 257.772.291,56 lei fără TVA”.
Contractul se întinde pe 38 de luni (14 proiectare, 24 execuție). Garanția lucrării este de 5 ani. La beneficiar (DRDP Brașov) au fost opt oferte.
O lucrare mare, nu neapărat ca valoare, ci ca complexitate: un pasaj de peste 70 de metri pentru traversarea unui drum național și a unei căi ferate, un pod peste Târnava Mare, altul peste pârâul Satului și, aparte, se individualizează traversarea unei văi adânci fără curs de apă, unde este prevăzut un viaduct cu șase deschideri, lung de 150 de metri.
O operă în materie de drumuri, elaborată, o provocare pentru un constructor recunoscut pentru calitatea proiectelor asumate și realizate în decursul timpului.
T DANCOR are sediul social în comuna Rotunda, iar contribuțiile sale la dezvoltarea zonei, prin ocuparea forței de muncă din regiune, și nu numai, sunt certitudini în vremurile când dezvoltarea unei comunități locale în parteneriat cu agenți economici de succes sunt normalități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.