Acasă Actualitate Cum va arăta noul Shopping Park Slatina

Cum va arăta noul Shopping Park Slatina

378
foto Slatina Buzz

Noul parc comercial, care se construieşte pe locul fostei fabrici de pâine Aluta, prinde contur. A fost publicată harta magazinelor care vor ocupa spaţii din Shopping Park Slatina. Acesta are o
suprafață de 16.500 mp, 114 locuri de parcare și 632.50 mp de spații verzi.
Iată retailerii care vor avea magazine în noul Shopping Park Slatina, conform Slatina Buzz:

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie, În acest moment, cehii au doar două magazine în România, la Buzău și Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.