Acasă Actualitate Scorniceşti. Proiecte în curs de implementare

Scorniceşti. Proiecte în curs de implementare

61

Primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, prezintă stadiul mai multor lucrări edilitare din licalitate, precum şi o surpriză pentru cetăţeni, în contextul Sărbătorilor Pascale.
„Am făcut o vizită de lucru la șantierul pe care se va ridica blocul destinat locuințelor sociale din orașul nostru.
Cu această ocazie vă anunț că suntem în grafic, lucrarea începe să prindă contur și vă asigur că în perioada următoare vom duce la bun-sfârșit ceea ce, cu mare drag, am început.
Altfel, tot în aceste zile, am încheiat cu succes și faza lucrărilor privind scoaterea la licitație a Casei de Cultură din Scornicești, urmând, în cel mai scurt timp, demararea efectivă a lucrărilor de execuție a clădirii respective care, în sfârșit, va căpăta aspectul și strălucirea pe care, cu prisosință, le merită”, spune primarul.

Ornamente pascale în zona centrală
Danil Tudor îi anunţă pe cei din Scorniceşti că se pot bucura de un decor inedit de Paşte, în centrul oraşului, unde au fost montate mai multe ornamente speifice sărbătorii.
„Suntem în Săptămâna Mare, perioada în care se fac ultimele pregătiri pentru Sfânta Zi de Paște, o zi pe care, cu toții, o așteptăm cu mare bucurie, căldură și liniște sufletească…
În acest sens, dorind să întâmpinăm așa cum se cuvine una dintre cele mai frumoase sărbători din an, păstrând tradiția, Primăria și Consiliul Local Scornicești au decorat și de această dată, cu diverse figurine luminate – ouă încondeiate, iepurași și numeroase ornamente specifice, parcul aflat în fața instituției administrative.
În altă ordine de idei, vă aduc la cunoștință și faptul că tot în această perioadă am dat și ordinul de începere pentru lucrările de construire a trotuarelor și reamenajare a locurilor de parcare de pe strada 1 Decembrie și Aleea Șuica.
Vă mulțumesc pentru încredere și susținere și doresc o săptămână cât mai frumoasă, cu sănătate și numai bine tuturor!”, mai spune Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.