Acasă Învățământ De la Asociația Țara Tinerilor Uniți. Fapte bune şi zâmbete pentru elevii...

De la Asociația Țara Tinerilor Uniți. Fapte bune şi zâmbete pentru elevii Școlii Gimnaziale din Seaca

50

Asociația Țara Tinerilor Uniți (ATTU) își continuă seria campaniilor de Paște denumite „Paștele Faptelor Bune”. O echipă de 26 de voluntari entuziaști, puși pe fapte mari și dornici să ajute a ajuns în comuna Seaca din județul Olt, sâmbătă, 9 aprilie a.c., la Școala Gimnazială Seaca, județul Olt, cu cadouri specifice de Paște și ateliere de practică bazate pe metode de educație non-formală și ce țin de dezvoltarea abilităților precum comunicarea, munca în echipă, creativitatea și spiritul de inițiativă.

Voluntarii au împărţit pachete cu jucării și dulciuri care le-au încântat inimile. Pentru ca ajutorul să fie divers, în jurul orei 11:30, echipa a susținut ateliere de practică despre educația ecologică și protecția mediului, dezvoltarea personală, responsabilitatea socială, gestionarea emoțiilor și bullying, toate acestea fiind create de voluntari specializați în psihologie, sociologie și educație.
Între fiecare activitate, atât copiii din clasele primare, cât și cei din clasele gimnaziale, au avut plăcerea de a gusta din deliciile aduse de asociația ATTU: prăjituri, fursecuri și dulciuri.

Ziua s-a terminat cu mulțumiri și îmbrățișări din partea copiilor, dar și cu o întâlnire de grup la care au participat toți voluntarii și conducerea școlii, respectiv cadrele didactice prezente. Anul acesta, bunătatea echipei ATTU a fost prezentă în comuna Seaca, județul Olt, reușind să contribuie la ajutorul oferit unui număr de peste 100 de copii de la Școala Gimnazială Seaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.