Acasă Actualitate Scorniceşti. Acţiuni de curăţenie şi asfaltare

Scorniceşti. Acţiuni de curăţenie şi asfaltare

40

În această perioadă, la Scorniceşti, au loc o serie de activităţi edilitare de primăvară sau de infrastructură. Primăria a început activităţile de toaletare a copacilor şi de curăţenie în localitate şi, de asemenea, de aducerele la forma inişială a unui carosabil, după ce s-au efectuat lucrări de interes local.

„Suntem la începutul primăverii, și vreau să vă aduc la cunoștință faptul că în această perioadă am demarat toate lucrările necesare de curățenie prin toaletarea copacilor și întreținerea spațiilor verzi de pe raza localității noastre. Desigur, nu sunt neglijate nici străzile și trotuarele din Scornicești, acolo unde se intervine ori de câte ori este nevoie.
Mai mult, tot în aceste zile, în zona de centru a Scorniceștiului se execută lucrări ample de reparații pentru aducerea carosabilului la cotele inițiale, acolo unde în trecut au fost efectuate diverse intervenții de interes public. De asemenea, pe strada Grădiniței, în zona CEC-ului, se asfaltează și se fac reparațiile de rigoare.
Astfel, ne dorim să menținem un mediu sigur, curat și sănătos atât pentru noi, cetățenii din Scornicești, căt și pentru toți ceilalți care, dintr-un motiv sau altul, vin sau tranzitează localitatea noastră”, declară primarul Daniel Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.