Acasă Actualitate Unirea Radomirești – Un nou meci câştigat, o nouă victorie pentru comună!

Unirea Radomirești – Un nou meci câştigat, o nouă victorie pentru comună!

123
     Sâmbătă, 19 martie 2022, în Liga a IV-a de fotbal, s-a desfășurat o nouă etapă, a 16-a, în care sportul rege a putut fi savurat de toți microbiștii ale căror echipe locale se află înscrise în această competiție sportivă…
În județul Olt, meciuri spectaculoase și rezultate mai mult sau mai puțin așteptate. Derby-ul rundei s-a jucat la Radomirești, acolo unde, după ce cu o etapă în urmă reușise să obțină o victorie zdrobitoare, scor 4-0, în deplasarea de la Dăneasa, împotriva echipei locale AS Victoria, Unirea Radomireşti s-a impus și în fața celor de la ACS Caracal, cu scorul de 2-1, datorită golurilor înscrise de Craiu și Marincu.
Deși surprinzătoare pentru unii, victoria gazedelor nu trebuie să uimească pe nimeni, dacă ținem cont de forma foarte bună arătată atât în meciurile de pregătire, cât și în cele din startul returului, acolo unde Unirea a obținut victorii pe linie, practicând un joc spectaculos, spre încântarea suporterilor locali, dar și a primarului Nicușor Sîia, suporterul numărul unu și poate cel mai aprig susținător al formației în care a investit sentimental şi material.
După această victorie și cele trei puncte obținute, adăugate la cele strânse în etapele precedente, Unirea Radomirești a urcat până pe locul patru într-un clasament în care lider este ACS Oltul Curtişoara, urmată de învinsa ACS Caracal și ACS Viitorul Coteana, echipe cu un buget superior celor de la Radomirești care reușesc, iată, să compenseze prin motivație, disciplină și seriozitate.
Unirea Radomirești: Mitrache, Dincă, Vezeanu, Rădulescu, Macafei, Letea, Marincu, Toma, Scurtu, Olteanu, Craiu. Au mai jucat: Ciocănescu, Treistaru și Florel. Antrenor: Mitică Moșteanu.
ACS Caracal: Vintilă, Dumitrescu, Dumbravă, Sârbu, Frăsineanu, Butoi, Păun, Paul Glișcă, Mincă, Tudor, Holtea. Antrenor: Gigi Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.