Acasă Actualitate Percheziţii la Olt. Mai multe persoane, bănuite de delapidare

Percheziţii la Olt. Mai multe persoane, bănuite de delapidare

67

Între anii 2017-2019, un bărbat din judeţul Vâlcea, fost administrator al unei firme cu sediul în judeţul Olt, a sustras mai multe sume de bani pentru el şi alte persoane. Valoarea totală sustrasă este de 500.000 lei. Acţiunile bărbatului au dus la insolvenţa firmei.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile unor persoane fizice, din județele Olt (1), Dolj (4) și Vâlcea(5), bănuite de delapidare și folosirea, cu rea-credință, a bunurilor sau creditului de care se bucură o societate, într-un scop contrar intereselor acesteia.
Din cercetări a reieșit că, un bărbat, din județul Vâlcea, în calitate de fost administrator al unei societăți comerciale, cu sediul în județul Olt, ar fi sustras mai multe sume de bani din încasările societății, pentru sine și pentru mai multe persoane.
De asemenea, din cercetări a reieșit că, printre beneficiarii sumelor sustrase, în mod ilegal, ar fi inclusiv actualul administrator de drept al societății, respectiv o femeie, soțul acesteia, precum și alte persoane cunoscute acestora.
Totodată, în cele mai multe situații, bărbatul ar fi săvârșit actele materiale după ce ar fi fost determinat de către soțul femeii, în calitate de administrator de fapt al societății.

În urma percheziţiilor efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au fost puse în executare și 3 mandate de aducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.