Acasă Actualitate Cosmin Floreanu, la Prefectura Olt!

Cosmin Floreanu, la Prefectura Olt!

291
      Alianța PSD-PNL, sparge gheața și în teritoriu. La Olt, postul vacant de subprefect, rămas așa după demiterea lui Fănel Bădici, reprezentant al USR pe vremea altei alianțe, va fi ocupat de economistul Cosmin Floreanu. 35 de ani, director economic la Spitalul Județean de Urgență Slatina, președinte al TSD Olt.
Echilibrat, detașat de scandalurile specifice politicii provinciale, Floreanu va face echipă cu celălalt subprefect, Ana-Maria Ciaușu și prefectul Florin Homorean. Ultimii, din partea PNL.
Documentul oficial, un act oficial remis de Guvernul României este așteptat în următoarea ședință de Guvern. Semnătura de validare vine de la premierul Nicole Ciucă, contrasemnată de Marian Neacșu, secretar general al guvernului.
Iată ce declara, printre altele, într-un interviu recent, în Ziarul de Olt, Cosmin Floreanu, atunci director economic la SJU Slatina: „(…) cred că implicarea în fenomenul public, și nu spun numai politic, mă refer și la cel civic, e o necesitate pentru generația mea. La 34 de ani, atât cât am eu astăzi, trebuie să treci de opțiune și să te implici în comunitate! Așa am înțeles și m-am alăturat echipei PSD Olt, acolo unde astăzi sunt președinte al structurii de tineret. Nu spun că cei cu ani mai mulți trebuie să se dea de o parte, dar fiecare generație are nevoie să-și identifice prioritățile și să găsească o platformă, fie politică, fie civică, unde să le poată susține. Din afară e greu, dacă nu chiar imposibil”.
Validarea sa de către PSD Olt pune capăt unor speculații legate de posibila numire în această funcție a fostului prefect Silviu Neacșu și/sau a fostului director de la Direcția Agricolă Olt, Emil Marinescu, astăzi pensionari cu acte în regulă…
Rămâne de văzut care va fi următoarea tragere privind numirile politice în teritoriu. Oltul are până acum, la nivel central, pe Adrian Chesnoiu – ministru al Agriculturii și, aici, în județ, pe Cosmin Floreanu – subprefect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.