Acasă Actualitate Primăria Slatina. Anunţ important! 4.315 persoane sunt avizate.

Primăria Slatina. Anunţ important! 4.315 persoane sunt avizate.

150

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun începând de astăzi – 7 decembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.
Astfel, din numărul total de 4.366 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.315 persoane.
Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 27 septembrie – 22 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie varianta electronică, la adresa office@das-slatina.ro
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 117 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi comunicată împreună cu tichetele sociale ce vor fi distribuite beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.