Acasă Actualitate Omul sfinţeşte locul, la Caracal! Directorul şcolii „Gheorghe Magheru”, Ninel Iulian Nicolae,...

Omul sfinţeşte locul, la Caracal! Directorul şcolii „Gheorghe Magheru”, Ninel Iulian Nicolae, model de bună practică

1193

Ca lucrurile să meargă bine, ca elevii şi dascălii să se simtă ca la ei acasă sau ca procesul instructiv-educativ să se petreacă într-un climat şi condiţii optim de lucru, este nevoie de un om. Acel om potrivit la locul potrivit. Un astfel de caz îl întâlnim la Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru” din Caracal, în persoana dascălului care conduce unitatea de învăţământ: Nicolae Iulian Ninel. Aplecarea acestuia faţă de nevoile şi interesele elevilor şi profesorilor, demersurile sale au fost mereu făcute spre a îndeplini un obiectiv important: elevi bine pregătiţi şi bucuroşi şi profesori mulţumiţi de condiţiile în care să-şi desfăşoare activitatea profesională.
Cea mai nouă activitate a directorului Școlii Gimnaziale „Gheorghe Magheru”, la cârma căreia se află din această toamnă, este concretizată de zâmbetul elevilor şcolii şi ai Grădiniței cu program normal „Dumbrava Minunată” şi Grădinița cu program prelungit Nr. 2 Caracal.
Micuţii, copii cuminţi, au primit, din partea conducerii unităţii, formată din directorul Ninel Iulian Nicolae şi directorul adjunct Anca Popa, cu sprijinul societăţii Teldotrans SRL, cadouri pe măsură. Cadourile din pacheţele au adus bucurie pe chipurile micuţilor. Însă, cel mai bune cadouri pe care unitatea de învăţământ le face elevilor sunt: un învăţământ de calitate, condiţii de învăţare la standarde europene, aparatură şi tehnologie de ultimă oră sau materiale didactice confirme cu standardele în domeniu.
Calitatea în activitatea unei unităţi de învăţământ este dată de calitatea umană a conducătorului acesteia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.