Acasă Actualitate Se caută ofiţer de poliţie…. Din sursă externă

Se caută ofiţer de poliţie…. Din sursă externă

51

Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina, transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a unui post vacant de ofițer de poliție/formator.

Agenții de poliţie pot participa la concursul de ocupare a postului vacant de ofițer de poliție/formator, dacă au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi dacă îndeplinesc condiţiile legale menționate în anunțul de concurs.

Înscrierile se fac până la data de 05 octombrie 2021, ora 14.00, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, transmise exclusiv în format electronic, la adresa scoalapolslatina@ot.politiaromana.ro. Cererile de înscriere transmise după 05 octombrie 2021, ora 14.00, nu vor fi luate în considerare.

De asemenea, la nivelul Centrului sunt organizate concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de execuție de personal contractual.

În cazul acestor posturi, înscrierea candidaților se va face doar personal, la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu ” Slatina, situat în municipiul Slatina, strada Cazărmii, nr. 40, la Compartimentul Management Resurse Umane, până la data de 08 octombrie 2021, inclusiv, în intervalul orar 9.00-15.00, în zilele lucrătoare.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul de înscriere, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se pot obține consultând pagina de internet a unității:
http://www.scoalapolslatina.ro/concurs%20posturi.htm

Articolul precedentRadomirești, victorie la fotbal. Scor de invidiat în etapă
Articolul următorCarantină zonală în comuna Cezinei. Ce măsuri se impun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here