Acasă Actualitate Dimineaţă cu accidente. Mărunţei şi Schitu

Dimineaţă cu accidente. Mărunţei şi Schitu

238

La Mărunţei
Două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care și un băiat de doi ani, au fost implicaţi într-un accident rutier produs în comuna Mărunței.

„Pompierii SMURD Stoenești și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au acționat, în localitatea Mărunței, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, patru adulți și un minor, în vârstă de doi ani. Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, cu dureri la bazin și coloana vertebrală. Echipajele Serviciului de Ambulanță au preluat două femei, cu traumatisme cranio-faciale, conștiente. La spital a fost transportat și minorul, împreună cu mama acestuia, ambii fără urme vizibile de traumă. Toate victimele au fost transportate la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Accidentul a pornit din momentul în care, un tânăr de 21 de ani, din comuna Radomirești, a pătruns pe sensul opus de mers.

La Schitu
Duminică spre luni, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, de loc din comuna Cilieni, a murit după ce maşina în care se afla a luat foc. Tânărul, care nu avea permis de conducere, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

„În noaptea de 10 spre 11 mai, în jurul orei 01:00, pe raza comunei Schitu, un tânăr de 22 de ani, din comuna Cilieni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, fără a poseda permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. În urma impactului șoferul a decedat, iar autoturismul a ars complet”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.