Acasă Actualitate Parchetul a închis Ambulanţa Corabia. Motorina e de vină!

Parchetul a închis Ambulanţa Corabia. Motorina e de vină!

183

La începutul săptămânii în curs, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia au dispus la data de 03.12.2018 punerea în mișcare a acțiunii penale față de 15 inculpați. Este vorba despre şoferi ai ambulanţelor de la Stația de Ambulanță Corabia. Aceştia sunt cercetaţi pentru infracțiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată, și uz de fals în formă continuată. Marţi, 4 decembrie a.c., s-a dispus de către procuror măsura preventivă a controlului judiciar față de 13 dintre aceștia.

„În perioada 2015-2018, inculpații în calitate de angajați în funcția de conducători auto ai ambulanțelor de la Stația de Ambulanță Corabia, și-au însușit combustibil de la autoutilitare, combustibil rezultat în urma deplasării cu viteze reduse la evenimente, iar pentru justificarea cantităților de carburant însușite au întocmit foi de parcurs conținând date ce nu corespund realității.
Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, măsuri ce nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”, se arată într-cun comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.