Acasă Actualitate Sub ochii poliției. Braconaj cu înaltă protecție pe Olt

Sub ochii poliției. Braconaj cu înaltă protecție pe Olt

2500

În Olt mai este încă pește. Altfel, nu ar exista braconaj piscicol sub înalta protecție a celor care ar trebui să respecte și să vegheze la lege.

În zona Moșteni, e o tensiune maximă. Până acum, doar din întâmplare nu au izbucnit conflicte violente care pot degenera tragic, între braconierii piscicoli, aflați sub înaltă protecție a ANPA (AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PESCUIT ŞI ACVACULTURĂ) și cei care se opun măcelului promovat din dorința exclusivă de a face bani și iarăși bani… Călcând totul în picioare!
Vă prezentăm alăturat un filmuleț care demonstrează, fără echivoc, cum numele de Safta, reprezentantul ANPA la Olt devine scut în fața fărădelegii. Din păcate, Poliția Română, prin reprezentanții săi care răspund de Teslui și, implicit, lacul Moșteni, sunt acolo. Ca să fie, nu ca să facă ceea ce trebuia! Poate văd asta și șefii de la Slatina și decid ei ce trebuie făcut. Crima de pe lac este infracțiune continuă. Fire de curent electric pe post de… undițe, plase monofilament, bărci clandestine și tot ce trebuie pentru o captură cât mai bogată, făcută într-un loc unde există tâlhărie la drumul mare.

VEZI FILMUL AICI!


.

Și, nu ar fi doar atât: la București se trag sfori. De către liberali cu greutate. După ce a pierdut alegerile la o primărie rurală din județ, domnul Safta e pe cale să fie promovat, de tehnocrați, pe o funcție mai înaltă în cadrul AGENŢIEI NAŢIONALE PENTRU PESCUIT ŞI ACVACULTURĂ.

2 COMENTARII

  1. POLITISTII COMUNEI TESLUI SUNT PE STATUL DE PLATA AL LUI SAFTA. CHEMATI SA CONSTATE INFRACTIUNILE MULTIPLE, POLITISTII AU VENIT INSOTITI DE UN GRUP DE COMANDO FORMAT DIN 10 PESCARI INDUSTRIALI FOARTE VIOLENTI. IN FATA MULTOR MARTORI POLITISTII AU SUSTINUT CA ASTFEL DE PESCUIT ESTE LEGAL. ESTE O RUSINE CA ASEMENEA OAMENI IMBRACA UNIFORMA STATULUI ROMAN.

  2. buna ziua. un numar de telefon sa organizam o cautare pe mosteni sirele bagate la somn. ieri am fost sa ma plimb cu barca si am vazut 50 de sire bagate la somn. am verificat unul din ele si erau 7-8 somni prinsi in ele. chiar daca este prohibitie safta care elibereaza autorizatii pentru plasari braconeaza tot pestele si in prohibitir. cand m-a vazut a venit cu salupa la mine. spre norocul meu am iesit repede la mal si am plecat. daca se poate sa facem un control autorizat cu politia su jandarmi pe mosteni. ofer barca mea pentru a face controlul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here