Acasă Actualitate Un profesionist. Mugurel Manea, purtător de cuvânt la Primăria Slatina

Un profesionist. Mugurel Manea, purtător de cuvânt la Primăria Slatina

951
 
 
Face presă la Olt de mai bine de un deceniu. S-a regăsit în echipa de succes a lui Bălășescu de la Gazeta de Olt, cotidianul cu cea mai înaltă cotă de piață, într-o vreme. Ziarist acid, ancorat în realitate, greu de dus cu pluta de cei care au ceva de ascuns. Oponent al puterii pesediste pe care a dezbrăcat-o în câteva rânduri de toate matrapazlâcurile sale. Ultima oară, la Adevărul de Slatina.
Așa se regăsește traectoria profesională a lui Mugurel Manea, înainte de a fi numit purtător de cuvânt la Primăria Slatina. Funcție pe care o poate onora cu success. O decizie corectă, venită la timp, în momentul în care partea de comunicare a administrației slătinene era una cu pământul.

2 COMENTARII

  1. Mugurel e de mult mai mult timp in presa ,cred ca 15 ani daca nu mai mult,eu il stiu din 2002 cind era la Gazeta de Sud corespondent pe jud.Olt si tot serios era.Bravo lui!Sa speram ca o sa il asculte cei de la virful primariei pt ca stie ce spune..

  2. Si la Caracal ar trebui asa ceva. AICI au inchis si Televiziunea locala INSERT TV si nici presa locala scrisa nu mai este lasata sa vina sa filmeze sedintele ordinare…Transparenta este ZERO!!! HUOOO, CIOCAZANU !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.