Acasă Actualitate Municipalitatea slătineană se consultă cu cetăţenii: chestionar pentru redactarea Strategiei privind Economia...

Municipalitatea slătineană se consultă cu cetăţenii: chestionar pentru redactarea Strategiei privind Economia Circulară în municipiului Slatina

64

În perioada actuală, Municipiul Slatina este în procesul de Elaborarea Strategiei privind Economia Circulară în Municipiului Slatina.
Documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele și direcțiile urmărite de municipiul Slatina pentru eliminarea deșeurilor și a poluării, păstrarea produselor și materialelor în uz și de regenerare a sistemelor naturale.
Economia circulară presupune partajarea, închirierea, reutilizarea, repararea, recondiționarea și reciclarea materialelor și a produselor. Aceasta duce la extinderea ciclului de viață al produselor și optimizarea consumului de materii prime și energie, precum reducerea la minimum a cantității de deșeuri generate, reducerea amprentei de carbon și un demers mai prietenos cu mediul. Refolosirea și reciclarea produselor va încetini epuizarea resurselor naturale, va reduce impactul asupra peisajelor și habitatelor naturale și va ajuta la limitarea pierderii biodiversității.
„În vederea realizării unei strategii care să reflecte nevoile și dorințele dumneavoastră, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestora prin completarea în 3-5 minute a chestionarului de mai jos.
Astfel, ne veți ajuta să colectam cele mai valoroase informații pentru redactarea Strategiei privind Economia Circulară în Municipiului Slatina. Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră”, spun reprezentanţii primăriei.

Chestionarul este accesibil pe site-ul www.primăriaslatina.ro şi pe pagina de facebook a primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.