Acasă Actualitate Oana Crețu construieşte pentru dezvoltarea Slatinei: „Recea River Rezidence”

Oana Crețu construieşte pentru dezvoltarea Slatinei: „Recea River Rezidence”

596
   Avocat de profesie, constructor pentru Slatina şi confortul celor care vor o casă modernă, la cele mai noi standarde, Oana Crețu are un plan bine pus la punct în domeniul imobiliar. „Recea River Rezidence” este un proiect cu rădăcini bine înfipte, o ambiţie care a început încă din 2007, când a achiziţionat un loc pentru a putea construi. Un bun strateg în domeniu, dezvoltatorul Oana Creţu a văzut un mare potenţial în Slatina. Predictibilitatea cu care a realizat proiectul a dus la un prin rezultat: un bloc construit din cele cinci.
   Pe strada Recea, la numărul 10, care poate fi nota acordată pentru debut, din 2021, a început ridicarea celor cinci blocuri de locuinţe, formate din garsoniere și apartamente. Preţul este accesibil, iar complexul va beneficia de spații comerciale, locuri de parcare, un parc cu loc de joacă.

În primul bloc construit au fost deja vândute apartamente, iar primele 30 de familii se arată mulţumite de investiţia făcută.

Premiată de municipalitatea slătineană, prin primarul Emil Moţ, în cadrul Galei Superlativelor

De ce Slatina?
Deşi nu are legături cu Slatina, fiind originară din Bucureşti, aici a văzut un potenţial imobiliar important şi astfel, împreună cu niște oameni de afaceri din Germania, a făcut un studiu din care a reieşit un viitor bun în domeniul dezvoltării pentru urbea de lângă Olt. Aşa a decis că aici va construi un complex de locuinţe la cele mai exigene standarde în domeniul imobiliarelor.
Chiar dacă piaţa dezvoltatorilor în domeniu este una mică şi la debut în Slatina, ambiţia Oanei Creţu dă roade şi, indiferent de piedici, se ridică pentru a merge înainte şi a continua ceea ce a început.
Complexul rezidenţial beneficiază de toate utilităţile pentru un trai decent şi în condiţii de civilizaţie, demne de un municipiu reşedinţă de judeţ.
Proiectul de la Slatina nu este unicul din portofoliul dezvoltatorului. În Pipera, în București, se află un cartier rezidenţial, acolo unde pretenţiile sunt foarte mari. Blocurile din Slatina sunt construite de către constructori din Bolintin, cunoscuţi pentru profesionalismul lor.
   Blocurile din complex beneficiază de rezervoare cu apă, în caz că, dacă pică rețeaua publică de alimentare cu apă, blocul va avea apă curentă.

Proiecte pentru viitor
Oana Creţu este un om care vede în viitor. Are un fler anume şi, ca în toate proiectele dezvoltate până acum, a văzut bine. Se pare că Slatina este un loc preferat de această şi are câteva proiecte de agrement pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Astfel, la Slatina, Oana Creţu îşi doreşte un Mall înconjurat de vile, iar alături un parc de distracţii pentru toate vârstele.

Oana Creţu vede un mare potenţial în Slatina, un pământ bun, unde se poate construi un viitor de care vor beneficia cei care vor fi parte a unui oraş modern, dezvoltat şi prietenos. Un loc pe care ficare îl va numi „acasă”. Pentru că niecăieri nu e mai bine decât acasă, iar dezvoltatorul Creţu ştie ce înseamnă o casă, mai bine ca oricine, fără a face nicio concurenţă neloială. Pentru că nu numai sub soare, dar şi pe pământurile Slatinei e loc pentru toată lumea.

Despre RIVER RESIDENCE
Este primul complex rezidenţial de lux din Slatina, întins pe o suprafaţă de 13.000 mp. Proiectul imobiliar vine pe piaţa locală cu o ofertă de nerefuzat pentru clienţii care îţi doresc condiţii de viață la cel mai înalt nivel: garsoniere și apartamente spațioase cu 2,3 și 4 camere; apartamente cu terasă și grădina individuală la parter; apartamente tip penthouse cu terase generoase la ultimul etaj; lift ultramodern (capacitate 6 persoane); parcări exterioare private cu stații de încărcare pentru mașini electrice și hibrid; spații verzi și locuri de relaxare; locuri de joacă pentru copii; spaţii comerciale: supermarket, farmacie, cafenea, pitzerie,  salon de infrumusetare , bancomat.

Proiectul va genera un număr de 5 blocuri P+4+5r, fiecare cu câte 46 de apartamente, foarte bine compartimentate. Construcția blocurilor din complexul rezidențial este concepută și executată pe baza unor calcule solide de rezistență ce oferă o înaltă protecție antiseismica dar și o calitate fonică foarte eficientă. Detalii tehnice: cărămidă POTOTHERM 25 cm – Termosistem 10 cm cu bariera antifoc – Pereţi tencuiţi și  gletuiţi manual– centrală termică Bereta – kit montaj aer condiționat – Cablu TV – Internet – Supraveghere video – Videointerfon – doătri antiincendiu performante cu senzori de fum și trapă desfumare automată etc.

Recea River Rezidence nu concurează pe nimeni, oferă doar alternativă
Complexul gestionat de Oana Creţiu, aflat în curs de desfăşurare nu este în concurenţă cu niciun alt dezvoltator de pe piaţa locală. Pur şi simplu, oferă alternativa dată de un preţ mai bun şi de o calitate net superioară. Toate etapele lucrărilor sunt avizate de Inspecţia în Contrucţii, iar nota primită este maximă. Siguranţa imobilelor este prioritate, iar calitatea finisajelor, certitudinea văzută cu ochiul liber. O zonă verde, un concept pe măsură. Fapt unic în dezvoltarea Slatinei. Pentru cei aflaţi în căutarea de locuinţă, oferta Recea River Rezidence este soluţia corectă. Iar când alegi un bloc nou, în dauna unuia vechi, eşti deja pe drumul cel bun. Cel care duce pe strada Recea, nr 10, la Recea River Rezidence

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.