Acasă Administrație Start la încrieri pentru „Slatina Forest Race”!

Start la încrieri pentru „Slatina Forest Race”!

25

Primăria municipiului Slatina a dat start înscrierilor la prima ediție a evenimentului „Slatina Forest Race”, competiție ce se adresează tuturor iubitorilor de ciclism.
În data de 21 mai 2023, ora 11.00, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina organizează concursul de biciclete ”Slatina Forest Race” în Pădurea Strehareți!
Acest eveniment este deschis oricărui ciclist cu vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deține o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susținut.
Au început înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register
Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua doar în limita locurilor disponibile.
Înscrierea și participarea la acest concurs NU presupune achitarea unei taxe!
Câștigătorii vor fi premiați pe categorii de vârstă, atât la masculin cât și feminin.
Organizatorii amintesc participanţilor că numărul locurilor la acest eveniment este limitat la 200 de participanți, iar în momentul în care această limită este atinsă, înscrierile vor fi închise.
Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs.
Atât regulamentul, cât şi traseul pot fi regăsite pe site-ul Primăriei Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.