Acasă Actualitate CJ Olt a premiat excelenţa în sport!

CJ Olt a premiat excelenţa în sport!

40

Sportivii şi antrenorii, cu rezultate deosebite în competiţiile naţionale şi internaţionale, au fost premiaţi în cadrul unei gale organizate de Consiliul Judeţean Olt.
130 de sportivi şi mentorii acestora au primit premii în valoare de 121.000 de lei. Evenimentul de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, a fost deschis de un grup de solişti, care a intonat imnul României. După discursul preşedintelul CJ Olt, Marius Oprescu, seria de premieri a fost deschisă de sportivii şi antrenorii de la luptele greco-romane, care au obţinut rezultate deosebite în ţară.

„După premierea olimpicilor, devenită deja o tradiție, iată că și premierea sportivilor, performanța în sport, devine o tradiție pentru Consiliul Județean Olt.
Premiem performanța sportivă pe anul 2022, sunt 132 de premii, însumând 120.000 de lei. Sportul este un mod de viață sănătos, în primul rând, și te învață principii de viață, fair-play, a lucra în echipă, te învață să gestionezi eșecul, dar și succesul. Suntem datori să susținem sportul și, în același timp, să susținem performanța. Noi doar reușim să-i facem pe sportivi să se simtă respectați, este important pentru ei să le arătăm recunoștința noastră, pentru că sportul de performanță, să știți, se face cu mult efort și de multe ori cu bani mulți, și atunci, măcar recunoașterea să fie. Premiul simbolic, așa cum este el de fiecare dată, pentru că nu poți să spui că printr-o premiere ca aceasta pe care CJ Olt o face reușești să motivezi, iar sportivul respectiv să-și recupereze investiția, dar este importantă această formă de respect pe care noi o arătăm an de an. Pentru principiile frumoase pe care sportul le transmite, pentru a avea un mod de viață sănătos, îi îndemn pe copii să facă sport”, a spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.