Acasă Actualitate Siminica Mirea: „Faceți economie cât vă permiteți”

Siminica Mirea: „Faceți economie cât vă permiteți”

24

Senatorul Siminica Mirea afirmă că Partidul Social Democrat nu s-a opus și nu se va opune aspectului economisirii de energie electrică!
„Ne opunem, în schimb, economisirii forțate! Întotdeauna consumul cumpătat de energie a fost susținut de către noi, iar eu sunt absolut convinsă că românii vor fi responsabili în această direcție, fiind vorba de propria situație financiară. Cei care își vor propune să reducă facturile o vor face fără să le spună guvernul!
Mesajul meu către oameni este simplu: faceți economie cât vă permiteți. Alături de colegii mei social-democrați, avem în plan acordarea de stimulente celor care fac economie, dar în niciun caz nu putem forța pe nimeni să facă asta. Statul NU are dreptul de a limita și de a sancționa, ci din contră, poate stimula economisirea prin compensarea prețurilor la cei care se încadrează într-o anumită limită de consum.
Să nu uităm că România este singurul stat european care a trăit experiența de întreruperi deliberate de energie electrică și gaze naturale, realizate de autoritățile comuniste pentru limitarea consumului cetățenilor. Nu ne putem reîntoarce la acele vremuri! Lupta pentru libertate la Revoluție a avut drept scop principal dreptul de a ne autodetermina propria viață”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.