Acasă Actualitate Marius Iancu: „Asigurări de sănătate și pensii pentru românii care muncesc”

Marius Iancu: „Asigurări de sănătate și pensii pentru românii care muncesc”

36

Deputatul Marius Iancu spune că toate măsurile luate de PSD au scopul ca românii să aibă un trai și un viitor mai bun!
„Prin decizia Guvernului de a calcula contribuțiile sociale din contractele part-time la nivel de salariu minim a condus, în doar câteva zile, la transformarea a 100.000 contracte part-time în contracte cu normă întreagă!
Era o realitate că prin multe de astfel de contracte, angajatorii incorecți au evitat plata obligațiilor către stat, în detrimentul dreptului la pensie și la servicii medicale cuvenite salariaților!
Dacă pentru USR era bine ca un salariat care muncește 8 ore/zi să primească o pensie pentru doar 2 ore/zi, iar diferența să intre în buzunarele angajatorilor incorecți, PSD a considerat că fiecare angajat trebuie să beneficieze de asigurare de sănătate și o bătrânețe mai liniștită!
Dacă pentru USR era bine ca acești patroni incorecți să facă o concurență neloială antreprenorilor onești care le plătesc angajaților salariul întreg pe cartea de muncă, PSD susține antreprenorii care apreciază munca angajaților și îi respectă.
Niciun român angajat cu part-time, care încasează un salariu echivalent cel puțin cu salariu minim brut pe economie, nu va plăti nimic în plus!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.