Acasă Actualitate Scorniceşti. „Sărbătoarea pâinii”, o nouă ediţie, un nou succes

Scorniceşti. „Sărbătoarea pâinii”, o nouă ediţie, un nou succes

98
          Vineri, 26 august 2022, începând cu orele 17:00, „Sărbătoarea Pâinii”a fost darul oferit de administraţia locală cetăţenilor din Scorniceşti. Anul acesta a fost organizată ce-a de-a XXVII-a ediție, una care a fost cu totul și cu totul deosebită.
Pe scena amplasată în centrul oraşului Scorniceşti au urcat artişti precum Maria Ghinea, Gabriel Zăvoianu, Alin Langă, Luminiţa Furtună, Violeta Constantin, Claudiu Ene, Oana Radu şi Vali Vijelie.

„Am încheiat, cu succes, încă o ediție a «Sărbătorii Pâinii» din Scornicești, una în care, ca și anul trecut, am adus în fața dumneavoastră artiști deosebiți, cu muzică de calitate, jocuri și multă voie bună. A fost o seară minunată, de care ne-am bucurat cu toții, iar eu – primarul dumneavoastră, vă mulțumesc pentru prezență și vă promit că astfel de evenimente vom mai organiza aici, la noi, în Scornicești! Felicitări celor ce au urcat pe scenă, organizatorilor – Primăria și Consiliul Local din Scornicești, mulțumiri sponsorilor, Jandarmeriei și Poliției din Scornicești pentru atenția de care au dat dovadă și buna-organizare!”, a spus primarul Daniel Tudor.

Articolul precedentInvestiţie în educaţie. Ora bilanţului, la Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru”, Școala Gimnazială Nr. 3, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 și Grădinița cu Program Normal „Dumbrava Minunată”
Articolul următorIstorie şi civilizaţie, la Dobrosloveni. Ziua porţilor deschise la şantierul arheologic de la Reşca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here