Acasă Actualitate Caracal. 250 de camere de supraveghere, cu „ochii” pe cei care fac...

Caracal. 250 de camere de supraveghere, cu „ochii” pe cei care fac acte de vandalism

41

Primăria municipiului Caracal condamnă actele de vandalism și comportamentul celor certați cu legea, care aduc prejudicii comunității noastre.
„Avem o colaborare strânsă și eficientă cu Poliția Municipală în vederea identificării celor care încalcă legea. În orașul Caracal sunt în funcțiune 250 de camere de supraveghere prin intermediul cărora am putut susține cu probe demersurile polițiștilor de identificare a persoanelor certate cu legea. Un exemplu este cel prin care doi cetățeni din orașul nostru s-au «distrat» distrugând în calea lor bunurile noastre, ale tuturor.”, spun reprezentanţii primăriei.

La data de 09.07.2022 în jurul orelor 05:30 numiții S.C. și P.A. din municipiul Caracal, în timp ce se deplasau în calitate de pietoni pe str. Calea București din municipiul, în zona Pieței Agroalimentare, au distrus coșurile pentru gunoi și au modificat poziția indicatorului rutier cu semnificația ,,Acces interzis”, inducând în eroare participanții la trafic și îngreunând circulația.
Aceștia au fost identificați de către Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, au fost sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, fapte prev. de art.253 și art.339 alin 1 CP față de numitul S.C.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor de bună credință, care ne sesizează direct sau prin intermediul inspectorilor urbani aspectele nu tocmai fericite din viața comunității noastre. Fac un apel la implicare, pe mai departe, pentru a opri aceste manifestări care nu ne fac cinste și care lovesc în efortul nostru, al tuturor, de a avea un oraș modern, curat și sigur”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.