Acasă Actualitate Gest necugetat după ce a fost trimis în şomaj tehnic de la...

Gest necugetat după ce a fost trimis în şomaj tehnic de la ALRO

39

Un bărbat de 46 de ani, din Slatina, angajat ALRO, s-a spânzurat în dimineaţa zilei de 11 iulie a.c., din cauza faptului că fusese trimis în şomaj tehnic. Acesta locuia singur şi criminaliştii nu au găsit alte urme de violenţă.

„La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliu său, din municipiul Slatina.
Pentru efectuarea de cercetări la fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur.

În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului.
Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.