Acasă Actualitate A 20-a promoţie la USAMV Slatina. O nouă serie de profesionişti

A 20-a promoţie la USAMV Slatina. O nouă serie de profesionişti

40

Joi, 26 mai a.c., a avut loc festivitatea de absolvire a promoției 2021-2022 a Faculății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.
Evenimentul, unic în viața absolvenților a avut loc într-o atmosferă marcată de emoții, atât în rândul gazdelor, cât și al invitaților participanți la eveniment. Prezidiul a fost format din: Victor Tița – directorul facultății de la Slatina, Dinu Toma Adrian – decanul Facultății din București, iOnuţ Ivan – vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, Alex Berechet, viceprimarul Slatina și Victor Iacobescu – inspector școlar general adjunct al I.S.J Olt.

În discursurile lor, vorbitorii au pus în evidență misiunea nobilă asumată de acești tineri, aflați într-un punct de cotitură în cariera lor profesională. Școala universitară de la Slatina are o tradiție care, marcată de continuitate, susține proiectul inițial al USAMV, început în urmă cu mai bine de un secol, atunci când erau puse bazele învățământului universitar agricol, tot de un slătinean vizionar pentru timpurile sale.
Tinerii absolvenți sunt deja orientați profesional spre activități specifice, în strânsă legătură cu cele învățate în cei patru ani pe băncile școlii. Unii dintre ei activează deja în zona de administrare a fermelor de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.